مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده 5 روز پیش ماشینم توقیف شده وقتی به اجرای احکام مراجه کردم، گفتند که بانک به علت بدهی ماشین رو توقیف کرده و برای رفع توقیف باید بدهی به بانک که 7 میلیون است را پرداخت کنید. در حالی که ماشین سه دست گشته و بنده هم قولنامه و هم وکالت دائم برای تعویض پلاک دارم. از سال 92 تا الان ولی تعویض پلاک نکرده ام و بدهی مال صاحب اول ماشین است نه من. میخواستم بدانم الان من باید چکار کنم تا بتونم رفع توقیف کنم؟ در ضمن من خودم اصفهانم و ماشین از اجرای احکام کرج توقیف شده. لطفا راهنمایی کنید با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود
شما میتوانید اعتراض ثالث کنید و پس از رسیدگی خودرو شما ازاد خواهد شد البته اگه بتوانید در محکمه گفته های خود را اثبات کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن قولنامه و سایر مدارک دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید اگر خرید شما زودتر از تاریخ توقیف است.