مشاوره حقوقی رایگان - خسارت توقیف خودرو

باسلام. اینجانب خودرویی که از شخص دومی خریدم و صاحب پلاک و سند به علت بدهی به بانک حکم توقیف اموالش خورده که خودروی من هم توقیف شده شکایت ثالث اجرایی دادم سوال اینکه تا رفع توقیف خودروکه الان دو ماه هست توقیف شده باید بر علیه چه کسی ادعای خسارت و از کار افتادگی ماشین را بگیرم که چون وسیله کار و مخارج زندگیم هست از شخص فروشنده بهم یا صاحب پلاک یا بانک؟

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام شخص فروشنده و صاحب پلاک هر دو می بایست بعنوان خوانده طرف دعوی قرار گیرند و بعضا در رویه بعضی شعب بانک هم در کنار سایرین باید خوانده باشد و الا رد می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مقصر خسارت خود را مطالبه کنید
کسی که سبب ورود خسارت به شما شده مقصر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی دادخواست حقوقی داده و مطالبات خود را دریافت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست به طرفیت فروشنده و صاحب پلاک

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

به طرفیت هر دو نفر دادخواست حقوقی دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علیه صاحب پلاک و فروشنده طرح دعوی نمائید