مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

با سلام بنده یک قطعه زمین مسکونی در سال 91 بنام خودم خریداری کرده ام که نصف پول آن یعنی 50میلیون تومان از پدرم قرض کرده و در ازای پرداخت بدهی یک قرارداد تنظیم کرده و 3دانگ آن را به پدرم واگذار نمودم. ولی در شرکت تعاونی محل قطعه مذکور هیچ نقل و انتقالی بنام پدرم ثبت نکردم. دفترچه واگذاری شرکت نیز همچنان بنام بنده میباشد. پس از فوت پدرم در سال 97 به دیگر وراث پدرم این قضیه را اطلاع دادم و بعد از قیمت گذاری روی زمین پول 3 دانگ زمین معادل 87 میلیون تومان به برادر بزرگ خانواده طبق وصیت پدرم دادم که بین وراث تقسیم شد. پس از 4 ماه برادر بزرگم اقدام به تنظیم صورت جلسه و تقسیم نامه کرده و همه وراث بجز یک نفر ذیل آن را امضاء کردند. احدی از وراث با وجود دریافت سهم الارث خود طبق فیش واریزی بانکی از امضا ممانعت نمود و اقدام به تنظیم دادخواست به طرفیت اینجانب نمود که در اولین جلسه دادگاه حکم به بی حقی ایشان صادر شده و در دادگاه تجدیدنظر قرار عدم استماع دعوی و میسر نبودن رسیدگی قبل از ابطال تقسیم نامه و ارائه دادخواست به ظرفیت همه وراث صادر شد. لذا خواهان مکررا اقدام به طرح دعوی به طرفیت کلیه وراث با عنوان تقسیم مال نمودند که دادگاه حقوقی قرار عدم استماع دعوی قبل از ابطال تقسیم نامه را صادر نمودند. اکنون برادرم اقدام به تجدید نظر خواهی کرده با این عنوان که تقسیم نامه کذائی میباشد چون به امضای ایشان نرسیده. ضمنا یکی از برادرانم علیرغم اینکه ذیل تقسیم نامه را امضاء کرده ولی به درخواست خواهان نامه ای به دادگاه محترم مبنی بر درخواست تقسیم زمین بین وراث ارایه نموده. از شما تقاضا دارم نظر کارشناسی خود را در خصوص اینکه آیا دادگاه تجدید نظر درخواست خواهان را تائید یا رد مینماید با تشکر.

پاسخ ها :

تقسیم ماترک تقسیم نامه ارث ابطال تقسیم نامه ارث ارث تقسیم نامه قوانین ارث