مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام
من دو سال هست که با دختر عموم نامزد کردم
به گفته ایشون موقع خواستگاری جواب مثبت دادن ولی تا دو روز بعد از اون نظرشون عوض شده ولی پدرشون که عموم باشه ایشون رو تهدید کردن که یا میری یا با بنزین آتیشت میزنم و ایشون رو به زور مجبور به عقد کردن
من این موضوع تهدید رو بعد از گذشت مدتی پس از عقد متوجه شدم
چند باری با ریش سفید های خانواده به دنبالش رفتم ولی بی ثمر بود
حتی یه سری هم اقدام به خودکشی کرد و داشت خودشو از ساختمان پرت می کرد پایین
هر سری هم که میریم دنبالش اون میگه نمیام عموم هم شروع میکنه به کتک زدنش و به زور جلوی عموم رو میگیریم
امسال هم به من از بهزیستی زنگ زدن که بیا و خانومت رو ببر
از خونه فرار کرده بوده و رفته بوده خانه امن
دختر عموم از من طلاق میخواد
عموم هم مخالف طلاق
من هم که هر سری خواستم بریم سر خونه زندگی
ولی نشده
شنیدم که عقد بدون رضایت و زوری باطل هستش
میخواستم بدونم آیا با این شرایط باطل هست؟
اگر هستش چجوری باید اقدام کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
ایشون الآن 17 سالشونه
من هم 22ساله و دانشجو

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سعی کنید دوستانه موضوع را حل کنید.پیشنهاد می کنم نزد یک مشاور روانشناسی بروید