مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری شرکا در ملک

سلام بنده حدود 20 سال پیش توافقی با دو شریک در مورد سوله ای تجاری در شهر سمنان انجام دادم و توافق فقط بصورت مکتوب و خودمانی بوده اما امضاها موجود البته سند بنام یکی از شرکا است بعد 20 سال نه تنها اجاره ای از سوله به شرکا نداده بلکه استفاده تجاری نیز انجام ‌می دهد ایا امکان دادخواهی وجود دارد ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

عدم پرداخت اجاره به شریک اجاره ملک مشاع عدم همکاری شریک در ملک مشاع ملک مشاع