مشاوره حقوقی رایگان - زمین اراضی ملی

با سلام حدود هفت سال پیش یک قطعه زمین در شهرک علوی شهرستان ساوه پلاک 84 که دارای سند رسمی هم بود خریداری کرده و در موقع خرید از شهرداری در مورد زمین استعلام گرفتم و گفتم هیچ مشکلی نداره و الان باخبر شدم که اعلام کردن که کل زمینهای پلاک 84جزء اراضی ملی بوده و سند ها رو باطل اعلام کردن می خاستم بدونم من باید چی کار کنم که دارای یک برگ سند رسمی در مورد یک قطعه زمین را دارم و دولت اون رو باطل اعلام کردن؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به زمان ملی اعلام شدن زمین توجه کنید اگر در زمان خرید ملی بوده ملک می توانید به فروشنده رجوع کنید