مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت راننده مقصر در حادثه

سلام و احترام ضمن خسته نباشید خدمت شما بزرگواران، خواهر زاده بنده پارسال با همه ی سرنشینانش خودش با خانمش و خواهرش و شوهرش، همگی فوت شدن، حالا میگن به راننده چون مقصر بوده دیه تعلق نمیگیره، خواهش میکنم در این مورد راهنمایی بفرمایید، تشکر

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
چنانچه راننده دارای گواهینامه متناسب بوده و وسیله نقلیه هم دارای بیمه نامه معتبر باشد حتی به فرض تقصیر طبق قوانین به ایشان دیه تعلق میگیرد