مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر در تصادف

اقوام ‌ما سوار بر موتور بود که یه تیکه رو را مسید رفتن و دقیقا همونجا با یه ماشین تصادف میکنن و راهی بیمارستان میشن و بعد 10روز فوت میکنن. حالا باتوجه به خلافی که موتورسوار مرتکب شدن آیا بازم دیه ای بهشون تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با عنایت به ماده 3 قانون بیمه اجباری شخص ثالث شما میتوانید درصورت داشتن گواهینامه ی متناسب و بیمه نامه معتبر در زمان حادثه براحتی با مراجعه به شرکت بیمه گر و ارائه مدارک مربوطه شامل : گواهینامه متناسب- بیمه نامه ثالث- پرونده بیمارستانی - نظریه نهایی پزشکی قانونی - کروکی و گزارشات مقام انتظامی نسبت به دریافت دیه خود حداکثر تا 15 روز پس از تکمیل پرونده اقدام کنید.

به جز جریمه راهنمایی و رانندگی بعلت عدم رعایت قوانین هیچ جریمه ای هم ندارد.