مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا

باسلام من و همسرم در حال جدایی هستیم من چند ماه پیش در تلگرام به خواهر شوهرم فوش دادم و زود دلت اکانت کردم. الان 2روز است از من شکایت افترا کرده و من تاحالا هیچ اس ام اسی بهش ندادم. بنظرتون شکایتش بیجا هست یا من متهم میشم. و اینکه من چه کاری میتوانم بکنم چه شکایتی بکنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر شکایتی باشد از بابت توهین است.اما متوجه نشدم شما برای چه باید شکایت کنید