مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال خریداری شده قبل و بعد از ازدواج

با سلام و درود از کارشناسان و متخصصین محترم که وقت گرانبهای خود را در اختیار بنده قرار داده اند کمال تشکر رو دارم خواهش میکنم رای صادره را ملاحظه فرمایند و به سوالات زیر پاسخ دهند :
بخواسته
صدور گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی ) با توجه به محتویات پرونده و ملاحظه سند نکاحیه به شماره.... حوزه ثبت شهر ری علقه زوجیت دایم بین طرفین محرز می باشد داگاه نظر به اصرار زوجین به طلاق و ملاحظه نظریه واحد مشاوره و عدم تاثیر نصایح دادگاه جدایی زوجین را به مصلحت آنان دانسته و مستنداً به مواد 29، 26، 25 قانون حمایت مجلس شورای اسلامی گواهی عدم امکان سازش بنا بر توافق زوجین و به شرح توافقات /12/ خانواده مصوب 1391 انجام شده به شرح ذیل صادره می نماید. مهریه را زوجه اعلام نمود کل مهریه ام را در قبال طلاق به زوج بذل می نمایم و زوج اعلام نمود قبول دارم قبول ما بذل می نمایم. 2- جهیزیه نفقه و اجرت المثل و نصف دارایی و سایر حقوق زوجیت زوجه
ادعایی ندارد. 3- فرزند مشترک بنام ح حضانت وی تا زمان بلوغ بر عهده مادر است نفقه بر عهده پدر است که وفق توافق و عند اللزوم وفق مقررات اقدام می گردد و پدر می تواند هر هفته یکبار از ساعت 16 روز پنج شنبه تا ساعت 16 روز جمعه فرزند مشترک را در کلانتری محل سکونت طفل جهت ملاقات رد و تحویل نماید و و ازدواج زوجه موجب سلب حضانت زوجه نمی گردد. 4- حق و حقوق مالی دیگر زوجین ادعایی نسبت به یکدیگر ندارند. نوع طلاق خلع نوبت اول می باشد.
سوال 1- در مورد بند دوم که در مورد جهیزیه عنوان شده آیا بنده بعنوان شوهر این خانم نمی توانم تمام وسایلی را که خود در دوران زندگی تهیه کردم پس بگیرم ؟
2- وسایلی را که فاکتور خرید آنها را ندارم چطور میتوانم پس بگیرم ؟
3- اگر به هر نحوی خانواده زن یا خود زن اقدام به تخریب و یا فروش اموال من کرده باشد چه باید بکنم ؟
4- زن سابق بنده ازدواج مجدد کرده و منزل قبلی را با کلیه وسایل خودش و من خالی کرده چطور میتونم ثابت کنم وسایل مال من هست و چطوری میتونم پس بگیرم با توجه به نقل مکان ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقامه دعوا کنید با ادله اثبات دعوا قابل اثبات خواهد بود