مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف

باسلام اینجانب در بزرگراه هاشمی که خودرویی نیسان در لاین سرعت توقف نموده که با احتیاط کامل خودرو رو رد کرده و جلوتر از آن پژوه 206 بدون هیچ علایم و ایستادن بود که بغل راست ماشین از جلو تا آخر سپر عقب ماشین داغون شد افسر 50 تا 50 مقصر کرد خودروی مرا. قضیه پژوه بدون علامت خودروی خودرا در لاین سرعت پارک نموده بوده که نیسان اولی با ایشان تصادف میکند و در لاین سرعت هر دو پارک نموده به راهنمایی رانندگی زنگ می‌زنند آیا من که نیسان اولی رو رد کرده وپژوه رو که جلوتر از نیسان پارک نموده از بغل زدم و راننده 206 طوری وایساده تا نیسان مقصر فرار نکند عقب بیشتر در لاین وسط بود

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
در سوانح رانندگی و تصادفات،با توجه به فنی بودن موضوع با دستور قاضی پرونده قضیه به کارشناس رسمی دادگستری در زمینه تصادفات ارجاع میگردد حال چنانچه به نظریه اولیه معترض باشید میتوانید به نظریه مذکور اعتراض کنید تا موضوع مجددا از طریق هیات سه نفره کارشناسان رسمی دادگستری بررسی گردد