مشاوره حقوقی رایگان - ارائه سفته کاری به کارفرما

با سلام
بنده در یک شرکت تجهیزات پزشکی هستم و در بخش واردات کار میکنم، یکسال هست که اینجا مشغولم و از روز اول درخواست سفته 50 میلیونی کردن ولی من به هر دلیلی ارائه ندادم، حالا بعد از یکسال دیگه به حقوق ندادن این ماه ام متوسل شدن.
ما در شرکت قرارداد کاری نداریم و تمامی همکار ها سفته ارائه دادن.
رسیدی هم که میدن در واقع ما را کاملا متعهد به انجام برخی از امور میکند مثل اینکه تا 10 سال نباید در شرکت همکار کار کنیم و غیره ...

راهنمایی میخواستم که اصلا سفته ارائه شود یا شود و اگر ارائه شود به چه صورت باشد.؟
البته اگر ارائه نکنم حقوق ام را گرو نگه داشتن.

لطفا راهنمایی فرمایید.
ممنون