مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط خودرو توسط فروشنده

با سلام من مرداد ماه سال 98 یک دستگاه ساینا خریدم از شخصی هم پلاک هم سند به اسمم خورده منتها الان معلوم شده طرف دو تا از چک های لیزینگشو پرداخت نکرده طرف ام میگه چک ها رو شما باید پاس کنید تاریخ چک هام قبل از تاریخ خرید منه مال سال 97 در صورتی که نه کتبا نه شفاها چیزی ذکر نشده در قولنامه. شرکت سایپام میخواد ماشینو توقیف کنه میخواستم بپرسم تکلیف ما چیه ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1- ابتدا اطهارنامه بفرستید و از فروشنده بخواهید که اقساط معوق رو پرداخت کنه و در اظهارنامه مهلت مشخص(72ساعت) تعیین نمایید و قید کنید که در صورت عدم پرداخت برای عدم توقیف خودرو اجبار اقساط را پرداخت میکنید و بعد از پرداخت علیه ایشون دعوی مطرح میکنید
2- بعد انقضای مهلت اظهارنامه راسا پرداخت کنید
3- بعد از پرداخت دادخواست به دادگاه ببرید