مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام . بنده یه ماشین لیزینگی از یکی از دوستام خریداری کردم بعد طرف چک هاش رو پرداخت نکرده و نمیکنه چنتا حکم هم روی ماشین هست ماشین توقیف کرد پلیس الان تو پارکینگه من چی جوری میتونم ماشین رو بیارم بیرون ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

اگه مبایعه نامه رو به مراجعی که خودرو رو توقیف کردند در قالب اعتراض ثالث اجرایی ارائه کنید و ثابت کنید که قبل از توقیف شما خودرو رو خریداری کرده ایید آزاد میشه جز نزد اون مرجعی که بابت لیزینگ توقیف کرده و تنها راه برا اون هم اینه که اقساط معوقه رو بپردازید و ماشین رو آزاد کنید و خودتون از فروشنده بابت این طرح دادخواست کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اقساط عقب افتاده اش رو بپردازید سپس دادخواست داده مطالبه کنید . در مورد احکام توقیف هم اگر بعد از انتقال مالکیت به شما بوده باشه معترض ثالث شوید