مشاوره حقوقی رایگان - خریداری خودرو لیزینگ و عدم پراخت قسط توسط فروشنده

با سلام
بنده خودروی را بصورت نقدی از بنگاهی خریداری کردم به بنگاهی گفتم خودرو قسطی نیست گفتن نه قسط ها پرداخت شده و اماده تعویض پلاک میباشد بعد از سه ماه بزور سندو ازشون گرفتم متوجه شدم خودرو لیزینگ میباشد و هنوز قسط ها پرداخت نشده و سند در رهن شرکت میباشد و حکم توقیف خودرو صادر شده از صاحب اصلی پرسیدم چرا قسط هاشو پرداخت نمی کنید گفتن که پرداخت نمیکنم
از صاحب اصلی تا بنده سه دست خودرو خرید و فروش شده لطفا راهنمایی کنید چون یبار خودرو توقیف و بصورت رفع شکایت ازادش کردم ولی دوباره حکم توقیف صادر شده

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود شما به جرم کلاهبرداری وتحصیل مال از طریق نامشروع ویا فروش مال غیر از ایشان شکایت کنید تمام مالکین ماقبل رو طرف دعوا قرار بدین