مشاوره حقوقی رایگان - میزان افزایش حق مالکیت مغازه چگونه است (درصد سالیانه است یا نرخ تورم بازار)

سرقفلی مغازه ای را در سه سال پیش خریداری نموده ام اجاره مالکیت ماهی 20 هزار تومان تنظیم شده حال بعد سه سال برای تمدید قرارداد جدید حق مالکیت مالک ماهی 100 هزارتومن درخواست نموده و افزایش سالانه 20 درصد را خواستار است سوال لطفا این میزان افزایش درست است ایا ایشان مدعی درخواست کارشناسی روز را می تواند بدهد در صورتی که هیچ تخطی از سوی مستاجر در پرداختها تاکنون صورت نگرفته

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.موجرخودسرانه نمی تواند اجاره رابالا ببرد مگراینکه شما بامبلغ پیشنهادی ایشان موافق باشید.یا ایشان دادخواست تعدیل اجاره راتقدیم دادگاه نمایندکه. دادگاه یه مبلغ ناچیزی را که کارشناس پیشنهادش را می دهدبالا می برد.ودرخواست تعدیل هر3سال یکبار می تواند بخواهد.تادرخواست تعدیل را ندهد 100سال هم بکشد همان اجاره قبلی پرداخت می شود.