مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حضور در شعبه بدون ضامن

سلام با عرض معذرت یه ابلاغیه داشتم جهت دفاع از اتهام انتسابی جهت سرقت مستوجب تعزیز
اینجانب حضور پیدا کردم ولی مدیر دفتر شعبه به من اجازه ورود ندادن چون ضامن نداشتم حالا برای بنده حکم صادر شده درصورتیکه اصلا بنده هیچ اطلاعی از ماجرا نداشتم وبه قاضی گفتم حتی واخواهی گذاشتم رد شد حال بنده باید چی کار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان تجدید نظر خواهی دارید در موعد مقرر اعتراض به رای بزنید

سعید نارنجی ثانی

جناب آقای سعید نارنجی ثانی:

تجدیدنظرخواهی و یا اعاده دادرسی اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
آرا صادره باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید با حکم اعتراض کنید و در صورتی که قطعی است ملزم به اجرای آنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حتما وکیل داشته باشین در غیر ابن صورت حبس حداقل 6 ماه و رد مال در انتظار شماست