مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام و خسته نباشید. دوتا سوال داشتم؟
1_تقریبا 50روز پیش با یک عابر پیاده در یکی از بزرگراه های مشهد که هم تقریبا 100متر جلوتر پل عابر پیاده و 50 متر عقب تر زیر گذر بوده تصادف کردم ولی متاسفانه صحنه رو ترک کردم و الان بعد 50 روز من رو پیدا کرده و شکایت کرده. الان میخاستم بدونم تکلیف چیه؟
2_درضمن ماشینم رو هم بردم پارکینگ و برای یک کروکی کشیدن افسر راهنمایی رانندگی گفته 22 روزه دیگه بیا سر صحنه تا کروکی بکشم. آیا همچین قانونی هست که ماشین من برای کروکی کشیدن 22روز پارکینگ باشه؟؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام دستور توقیف خودرو رو کجا داده؟