مشاوره حقوقی رایگان - برداشت فروشنده بدون اجازه از کارت هنگام خرید

خانم بنده کارت بانکی بنام فرزندم را به برادرش میدهند بهمراه فرزند خردسالم که کارت بنام اوست از مغازه ای خرید کند. و اقلام را به منزل بیاورد. برادر خانم خرید کرده و کارت را با رمز در اختیار فروشنده قرار داده و بدون گرفتن رسید به منزل می آید. پیامک دریافت موجودی و در ادامه پیامک برداشت مبلغ 210 هزار تومان روی گوشی خانم می آید. معترض برادر میشود که چرا از کارت موجودی گرفتی و بعد هم خرید حدود 12 هزار تومان چرا 210 هزار تومان برداشت کردی؟ برادرش اعلام بی اطلاعی و در ادامه به مغازه مراجعه و دلیل اخذ موجودی و برداشت را می پرسند ایشان با ادعای طلب چند ساله از برادر خانمم میگوید من موجودی گرفتم و طلبم را برداشت کردم. (البته برادر خانمم می گوید هیچ حسابی ندارند و قبلا بدهی خود را داده) آیا ما می توانیم شکایت برداشت غیر قانونی از کارت فرزندمان کنیم؟