مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ضرر و زیان

با سلام بنده در حال خرید یک زمین در تهران بودم و برای پرداخت قسمتی از مبلغ زمین یک قطعه زمین تجاری در شهرستان را به همراه سند و کلیه مدارک به فروشنده دادم و ایشان برای فروش اقدام نمودند ولی در همین حین متوجه شدیم شخص دیگری به همسایگی زمین فوق به اشتباه قطعه زمین بنده را ساخته و زمین خودش را که در مجاورت زمین بوده خالی گذاشته است و این موضوع را پنهان نموده و در همین حین خریدار زمین بنده با علم به این موضوع زمین را خرید ولی مبلغ 30میلیون از زمین کم کرد آیا اکنون بنده می توانم از فرد مذکور تقاضای ضرر و زیان بنمایم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام
با توجه به اینکه ملک را فروخته اید در خصوص مطالبه ضرر ذی نفع نخواهید بود.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer