مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح با سلاح سرد

با سلام خدمت وکلای محترم بنده مورد ضرب وجرح توسط چند نفر قرار گرفتم و مرا با چوب مورد ضرب و جرح قرار دادن شکستی ندارم ولی کبودی به وسیله جسم سخت توسط پزشکی قانونی تایید شده شاهد هم دارم آیا شامل حبس میشود برای آنها یا حتما باید پایم میشکست تا شامل حبس شود ؟

پاسخ ها :

حبس در ضرب و جرح با سلاح سرد مجازات حبس ضرب و جرح مجازات ضرب و جرح ضرب و جرح با سلاح سرد مجازازت حبس ضرب و جرح حبس