مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به تعلیقی

با سلام. اینجانب در ارتباط ضرب و جرح با سلاح سرد، از یکی شکایت نمودم. شاهد داشتم و رای دادگاه به آن، یک سال حبس و دیه و به اتهام تهدید به 74 ضربه شلاق محکوم شد. متهم اعتراض زد و پرونده به تجدید نظر استان ارسال شده که یک جلسه وقت رسیدگی دوباره گذاشتن. میخواستم ببینم ضرب و جرح با سلاح سرد تیغ، امکان دارد حبس تعزیری به تعلیقی تبدیل شه؟ متهم هم بدون سابقه کیفری است.

پاسخ ها :

تبدیل حبس تعزیری به تعلیقی تبدیل حبس تعزیری ضرب و جرح تبدیل حبس تعزیری حبس در ضرب و جرح با سلاح سرد تبدیل مجازات تبدیل حبس ضرب و جرح تهدید