مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام در حال حاضر یک قطعه زمین کشاورزی دیم به مساحت 3 هکتار در تملک من قراردارد که سند آن به اسم پدر پدربزرگ من میباشد (سند مربوط به سال 49 میباشد و موجود است) که او دارای 6 فرزند (4پسر و 2دختر بوده) که همگی فوت کرده اند. البته نگهداری از پدر پدربزرگم به عهده مادربزرگم بوده که الان زنده میباشد و پدرم نیز فوت کرده به همین خاطر زمین در تملک من قرار دارد. حال میخواهم سند را به اسم خودم انتقال دهم آیا باید تمام وارث آن 6 فرزند باشند؟ که حدود 40 نفر میشوند! بعد من میتوانم به جای زمین پول به آنها بدهم و زمین را به اسم خودم سند بزنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باید ابتدا گواهی حصروراثت پدر وسپس گواهی حصروراثت پدربزرگ وبعدازآن,گواهی حصروراثت پدرپدربزرگ را اخذ ودراین اثنا اگر کسی ازوراث فوت نموده گواهی حصروراثت ایشان هم باید گرفته شود تا دقیقا وراث زنده مشخص شوند.وراث زنده,هرکدام از40نفر,درمحضرحاضروسهم خود رابشما انتقال دهند تا شما مالک سهم آنها گردید والا آنها شریک مشاعی شما می باشند واجرت المثل چندسال تصرف شما را ازشما می گیرند.ومی توانند خلع ید مشاعی زمین را ازدادگاه بگیرند.