مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

سلام من زوجه هستم و در دوران عقد در حال جدایی هستیم پدر مادر همسرم دعوای استرداد طلاجات مطرح کردن و نوشتن چون در حال متارکه هستن و ازدواج نکردن دیگه لزومی نداره طلاها دستش باشه در حالیکه ما عقد کردیم ولی مراسم ازدواج نگرفتیم و من هم تمکین کردم و باکره نیستم ایا استرداد طلاجاتی که بعد از عقد به من در مراسمات مختلف داده شده امکان پذیره؟ مگه یه قانون نیست که میگه هبه معوض قابل برگشت نیست؟ من در قبال هدیه ای که دادن تمکین کردم درسته مراسم ازدواج نگرفتیم ولی قانونا عقد مهمتره
من چطور دفاع کنم که هبه معوض بوده و نتونن از من بگیرن؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
اگر طلاها را تبدیل به اموال دیگر کنید نمیتوانن از هبه رجوع کنن