مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات در دوران عقد

با عرض سلام و خسته نباشید من در دوران عقد هستم و زوج درخواست استرداد طلاهایی که در دوران عقد و به عنوان هدیه برای من خریده ان را کرده است در صورتی که من دانشجو هستم و ان ها را برای خرج دانشگاه و هزینه وکیل فروخته ام و ان اقا از شروط عقدش این بوده که هزینه دانشگاه من را بپردازد ولی یک سال است که هیچ هزینه ای به من نداده اند و نفقه من را پرداخت نکرده اند و تنها شاهدانی که بوده اند خواهر و بردار خودم و مادر ایشان است ایا می توانند این کار را انجام دهند

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر هدایا قابل استرداد نمی باشند. دفاع شما نیز همین امر باشد که طلاها هدایا بودند