مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام. لطفا اگه میشه جواب سوال منو بدید و از وکلا خواهش دارم که حداقل چهار پنج تاشون جواب بدن تا تصمیم درست رو بتونم بگیرم؟
در هنگام ازدواج اگر خود زوج اصلا به عنوان هدیه هیچ طلایی برا زوجه نخره و اطرافیان پسر مثل برادر و پدر و پدربزرگ طلاهایی که رسم هست رو خریداری کنند آیا در هنگام طلاق میتونن درخواست استرداد طلاها رو بکنن؟ اگه میتونن آیا زن میتونه تا وقتی که درخواست ندادن طلاها رو بفروشه یا تعویض کنه؟
من حضوری این سوال رو از دو تا وکیل پرسیدم که کاملا برعکس هم جواب دادن یکیشون گفت میتونه بفروشه ولی یکیش گفت نه نمی تونه چون امانت محسوب میشه. می خواستم بدونم نظر وکلای دادراه چی هستش.