مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات در دوارن عقد

سلام. من عقد هستم. میخواستم طلاق بگیرم و دادخواست مهریه دادم ولی توافقی قرار شد جدا بشیم. شوهرم میگه باید طلا ها رو پس بدی. پدرم ضامن ایشون هم هستن و ایشون اقساط وامشون رو پرداخت نکردن. من هم گفتم سرویس رو به جای وام برمیدارم. چون هم قیمت هستن ولی قبول نمیکنن. نمیتونمم قبول کنم پدرم اقساط وامشون رو بدن. چی کار باید بکنم؟ روال مهریه رو ادامه بدم؟ یا این که برم طلا ها رو بفروشم و اقساط رو پرداخت کنم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر امکان دارد از طریق بانک ضامن دیگری بجای پدر شما معرفی کند ، در غیر اینصورت پدر شما می تواند در قبال مبلغ وام چک یا سند معتبراز وی بگیرد