مشاوره حقوقی رایگان - رفع خسارت

با سلام شرکت اب منطقه ای پس از لایروبی رودخانه نخاله های ان را در مسیر راه و باغ اینجانب تخلیه کرده اند و دو سال از این ماجرا میگذرد و همچنان نخاله ها باقی است و مسیر من مسدود به کجا باید شکایت کنم و ایا رسیدگی میشود؟

پاسخ ها :

شکایت از شرکت آب منطقه ای رفع خسارت ریختن نخاله در مسیر راه ریختن نخاله در مسیر باغ خسارت