مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت

باسلام من حدود 3ماه پیش وقتی شب کار بودم صبح از سرکار داشتم میرفتم خونه که نگهبانی شهرک جلوم گرفت از قبل یکم اهن داخل ماشینم بود و زنگ زد کلانتری رفتیم کلانتری و گفتن چند شب پیش از یه مزرعه دار سرقت شده و زنگ زدن بهش بیاد و اومد کارگراش که شب سرقت اونجا بودن هم اورد تا شناسایی کنن و اونا هم گفتن نمیدونیم این بوده یا نه. بعد منو فرستادن اگاهی اونجا یکم اذیتم کردن که بگو سرقت کردی و من گفتم نکردم از ترس ابروم که با دست بند منو نبرن جلوی شرکت نگفتم از سرکار میومدم و الان اون شاکی مظنون به پرونده شده من اون شب از سرکار میومدم ساعت کاریم و حضورم تو شرکت خورده. من با ماشین خودم میرم سرکار و هر موقع که ماشینم رفته طرف شهرک فقط بخاطر کارم بوده و ساعت کاریم خورده. اما تو نوشته ها نوشته نشده که من از سرکار میومدم خونه الان پرونده رفته دادگاه. با فیش حقوقی بیرون هستم. خاستم بدونم باید چیکار کنم خواهشا راهنمایم کنید ممنونم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. پرونده شما باید بررسی و مطالعه بشه. متأسفانه به این شیوه کمک خاصی نمیشه کرد