مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و دیه

سلام سوالمو و کوتاه میکنم . چند سال قبل دو نفر از همسایه با یه شیشه شکسته به دستم زد و من هم رفتم پاسگاه و بعد پزشک قانونی اما بعدش بخاطر مادرم ادامه شکایتمو دنبالش نرفتم الان از اون ماجرا حدود 10 سال میگذره ایا میشه اقدام به پرونده قبلی ام کنم. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر مشمول مرور زمان شده
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer