مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن پاگرد لابی ایستگاه آخر آسانسور

سلام
در ساختمان 5 طبقه تک واحدی سکونت دارم ، تصمیم گرفتیم با تعویض درب شیشه ای مابین لابی واحد و راه پله به درب ضد سرقت ایمنی واحدها را ارتقاء دهیم ...
با انجام این کار ، آسانسور را هم به سیستم کدینگ مجهز کردیم....
حال متاسفانه مالک طبقه پنجم برای رفتن به پشت بام و استفاده از آسانسور همکاری لازم را ندارد .. لطفا راهنمایی بفرمائید کار ایشان تخلف نیست ؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه مانع میشه باید شکایت ممانعت از حق علیهش بکنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer