مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

با سلام و عرض خسته نباشید. بابای من تو نیرو هوایی تهران بوده در زمان جنگ 1359 که از همون جا اعزام به جبهه میشه و سه ماه اونجا خدمت میکند بعد سه ماه پای ایشون میشکنه بعد میارنش یکی از بیمارستان های تهران که یادش نیست کدومه بعدش بهش چهل روز مرخصی میدن که میاد روستامون که در استان گلستان قرار دارد و بعدش بر میگرده اعزام میکنن به شیراز اونجا خدمتش تموم میشه اما از اون موقعه ایشونو فقط ثبت کردن که وظیفه خدمتشو انجام داده و هیچ جانبازی ندارن و جبهه ایشون ثبت نشده و چند بار هم شیراز رفتن ولی گفتن فقط وظیفه شما ثبت شده جبهه و یا جانبازی ثبت ثبت نشده لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

پیگیری سابقه جبهه سابقه جبهه پدر سابقه حضور در جبهه سابقه جبهه ایثارگری جانبازی جبهه جانباز ایثارگر