مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سابقه جبهه و ایثارگری

با سلام.خانواده من از دوران قبل از انقلاب ساکن آبادان هستند،در دوران جنگ پدرم از اواخر سال 59 تا اواخر سال 61 بعنوان نیروی مردمی و داوطلب در آبادان حضور داشته است ولیکن نه شاغل ارگان و نهادی بوده و نه از جایی حقوقی دریافت میکرده است،متاسفانه مدرکی هم دال بر حضور ایشان وجود ندارد و فقط اکثر فرماندهان و رزمندگان آن دوران شاهد و گواه این امر هستند،خواستم راهنمایی بفرمایید که چگونه ایشون میتونن جهت کارت ایثارگری و سابقه جبهه اقدام کنند؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به سپاه آبادان مراجعه فرمایید هست باید بدهد به همرزمانش وشهادت دهند سپس در کمیسیون سپاه بررسی در صورت تایید انجام میشود.