مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سابقه جبهه پدر

درود بر شما.
پدر من 2 ماهه بودم که سال 66 به جبهه رفتند ( هویزه ) الان به اسناد مدارک آن رزمنده نیاز مبرم دارم چون هیج اسنادی وجود ندارد فقط عکس.
پلاک مشخصات مرحوم در اسباب کشی مفقود شد. لازم به ذکر که پدر من از طرف سازمان بسیج ادارات اعزام شدند. در آن موقع ایشان کارشناس شهرداری بودند.
لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا و چطور میتوانم پیگیر باشم.
از سازمان بسیج ادارات یا سازمان ایثارگری؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

ایشان از بسیج اعزام شده اند و اگر پس از برگشتن از جبهه پایانی گرفته باشند مدارک آن در بسیج استان محل اعزام موجود است و اگر در بسیج استان محل اعزام پرونده ای نداشته باشند متاسفانه اقدامی نمیتوانید کنید