مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی برگزاری دادگاه

باسلام و عرض ادب
یک پرونده حقوقی مربوط به اراضی که باید مالک ان مشخص میشد. طی برگزاری سه جلسه دادگاه رای توسط قاضی صادر شده و یک بار هم تجدید نظر خواهی شده و در رای تجدید نظر امده که هیچ شُبهه ای در رای قاضی وجود ندارد و رای قابل الاجراست.
سوال:ا یا بعد از برگزاری دادگاه تجدید نظر باز هم دادگاه دیگری برگزار میشود در صورت اعتراض ؟
ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بعد از حکم دادگاه تجدید نظر رسیدگی نخواهد بود مگر در موارد خاص که در حکم دادگاه تجدیدنظر قید میشود