مشاوره حقوقی رایگان - افراز زمین

سلام علیکم و رحمة الله. برادر بنده 30سال پیش زمینی را با حدود مشخص توسط قولنامه به بنده فروخت و بقیه زمین را برای خود نگه داشت. الان با اعتراض شخصی دیگر مقداری از زمین بنده به آن شخص تعلق گرفت و زمین من که پولش را پرداخته بودم کوچک شده و او مجبور است زمین از دست رفته من را برگرداند ولی امتناع میکند الان هم برادرم برای گرفتن سند در دادگاه درخواست افراز داده. آیا برادرم حق افراز دارد. من قولنامه دارم با حدود مشخص. باتشکر. اجرتون با امام عصر لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید به کمک وکیل وارد رسیدگی به پرونده افراز شوید تا احیاناً متضرر نگردید