مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک

با سلام بنده حدود دو سال پیش یه ماشین مدل 90 از آشنایی گرفتم که قبلش تقریبا سه دست چرخیده بوده و هیچکدوم وکالت فک پلاک از نفر اول نداشتن و خودم هم 1 سال پیش ماشین با تمام مدارک کامل به کسی فروختم و بهشم گفتم که وکالت از نفر اول که ماشین و پلاک بنامش هست ندارم و اصلا نمیشناسمش و با قبول داشتن این موضوع و قولنامه کردن ماشین از من گرفت تا الان که نفر اول شکایت فک پلاک گذاشته رو ماشین و دادگاه 1 هفته بهش وقت داده فک پلاک کنه ولی نفر اول حاضر نیست وکالت بده. و اون کسی که من ماشین بهش فروختم رفته یه دادخواست علیه من داده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بنده در دادگاه چیکار باید انجام بدم. متشکر

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شمامشخص نکردید که عنوان دادخواستی که علیه شماداده شده چیست اما هرشخصی که حتی بعدازده دست گشتن خودرو بخواهد سندوپلاک خودرو رابه نام خودنماید می بایست علیه همه ی فروشندگان ویایکی ازفروشندگان بعلاوه ی صاحب اصلی سندخودرو دادخواست الزام به تنظیم سندخودرو بدهد واگرسندخودروبه نام شمانباشد شخصی که علیه شمادادخواست داده به تنهایی راه به جایی نخواهدبرد.
موفق باشید