مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت خانه باغ

سلام من دو قطعه زمین به مساحت 1000 متر و 600 متر در کنار هم خریده ام که دو سند مجزا دارد که قطعه 1000 متری باغ است ولی در 600 متری چیزی کاشت نشده و دور کل زمین فنس کشیده شده است در ضمن مجوز گلخانه هم دارد
آیا میتوانم در آن خانه کوچکی بنا کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر جزو اراضی کشاورزی و باغ است باید قبل از ساخت از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید......... افرادی هستند که بدون مجوز ساخته اند و مشکلی نداشتند ............ افرادی هم هستند که بعد از 5 سال سکونت در خانه ساخته شده با تخریب مواجه شدند.......... بسیار با احتیاط عمل کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای اینکه در آینده به مشکل بر نخورید برای اخذ مجوز اقدام کنید