مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن زوج برای ازمایش اعتیاد

من را دادگاه تهران خواسته که برم پزشکی قانونی ازمایش اعتیاد ولی چون ماه رمضان بود و من کاشان زندگی میگردم نمیتونستم ظهر کاشان باشم و مریضی کرونا هم دلیل دیگری بود که به شغلم ارتباط داشت و دادگاه وقت نظارت را مقید به تا ریخ ٣/11 گذاشته و من مرخصی بهم نمیده شرکت که برم برای دادگاه چه کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

ممکنه رای به ضررتون صادر بشه در هر صورت سعی کنید برید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer