مشاوره حقوقی رایگان - دلیل یا دلایلی که میتوان با دستور قاضی مخالفت و از انجام تست عدم اعتیاد در پزشکی قانونی خودداری کرد؟

با سلام. شخص به چه دلیل یا دلایلی میتواند دستور قاضی خانواده را برای انجام تست عدم اعتیاد رد کرده و دستور را نپذیرد؟ دارای چهره ای نرمال‌ و ظاهری شیک هستم و اعتیادی که به شیره تریاک دادم اصلا مشخص نیست. درواقع 2سال پیش وقتی اختلاف بنده و همسرم به دادگاه رسید، قاضی شعبه به درخواست همسرم دستور انجام تست عدم اعتیاد بنده رو صادر کردند که بلافاصله وکیل بنده با قاطعیت دستور قاضی رو نپذیرفت و انجام آن را بنا به میل شخصی خودم آنهم جهت همکاری واگذار کردن که البته با انجام تست مخالفت کردم. قاضی هم دستور رو پس گرفتن و عدم انجام آزمایش رو هم درحکم خود موثر ندونستن. میخواستم دلیل حقوقی وکیلم رو بنده در مخالفت با دستور تست عدم اعتیادرو بدونم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شخص میتواند آزمایش اعتیاد ندهد و هیچ شخصی نمیتواند شخص را ملزم به دادن آزمایش نماید
ولی در صورت عدم انجام ازمایش ، این میتواند ، اماره به نفع طرف مقابل باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آزمایش دادن الزامی نمی‌باشد گر شخصی آزمایش ندهد می‌تواند اماره‌ای به نفع طرف مقابل باشد که دارد راست می‌گوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید دستور قاضی را به سرانجام نرسانید و لیکن در نظر داشته باشید که عدم تست اعتیاد می‌تواند اماره‌ای بر صحت اعتیاد شما تلقی شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ دلیلی نمی تواند مطرح کند
هیچ قانونی وجود ندارد
دستور قاضی باید انجام می شد