مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم انتقالی بدلیل عدم قبول فعالیت در غیر پست سازمانی

با سلام. بنده کارمند رسمی قطعی اداره ای هستم. مدیر کل اداره حکم انتقالی قطعی من به شهر دیگر را داده. که البته طی این حکم جابجایی ردیف من با شخصی در شهر دیگر انجام شده و چندین ماه است که مشغول بکار هستیم. مدیر کل مربوطه حکم داخلی برای من زده و محل خدمت مرا در قسمت دیگری تعیین کرده که پست من نیست. و به هیچ وجه راضی نمیشود که برگردم سر پست خود. حتی تهدید به لغو حکم انتقالی می کند.
1-آیا می تواند حکم انتقالی مرا لغو کند؟
2- اگر در محل جدید خدمت امور محوله را انجام ندهم چون در چارت وظایف پست من نیست و دستورات شفاهی را انجام ندهم آیا می توانند نامه به تخلفات اداری بزنند؟
3- با توجه به اینکه مدیر برای قانونی جلوه دادن حکم داخلی خود، فقط محل خدمت را برای من تعیین کرده و حتی عنوان پست خود من را ذکر نکرده ، و نیز عنوان پستی که باید در آن کار کنم را ننوشته ، من چه حقی دارم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اجبار به اشتغال در غیر پست سازمانی وجاهت قانونی ندارد