مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در غیر پست سازمانی

سلام. بنده از سال 1380 به عنوان امریه سربازی وارد یکی از سازمان های وابسته به وزارت آموزش و پرورش شدم. ( به عنوان کارشناس تاسیسات مکانیکی ساختمان ). پس از پایان خدمت سربازی در همان اداره به صورت قراردادی مشغول به کار شدم. ( به عنوان کارشناس تاسیسات مکانیکی ساختمان ). پس از 10سال سابقه کار به نیروی رسمی تغییر وضعیت داده شدم و با همان عنوان کارشناس تاسیسات مکانیکی مشغول به کار هستم. بنده الان نزدیک به 20 سال سابقه کار دارم و در سال 94 تا 95 هم مدرک کارشناسی ارشد خود را با معدل 18 در رشته مکانیک (تبدیل انرژی ) اخذ کردم.
حال مدیریت به علت کمبود نیرو قصد دارد بنده را در پستی غیر از پست تخصصی بنده، به عنوان کارشناس GIS مشغول به خدمت نماید. بنده به هیچ وجه راضی نیستم. آیا اداره من می تواند بدون رضایت بنده و یا موارد دیگر قانونی این کار را بکند؟ ممنون