مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه لباس عروس

سلام و خسته نباشید بنده مزون لباس عروس دارم بیعانه لباس را بعد رزرو که مشتری میخواهد کنسل کند چیست مثلا سه روز پیش لباس و کرایه کرده به مبلغ 1700000 تومان 1000000 تومان بیعانه داده الان بیعانه را میخواد در فاکتور هم ذکر شده پس داده نمی شود حالا تکلیف چیست لطفا راهنمایی فرمایید خیلی ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بیعانه قانونا قابل استرداد نیست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer