مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه لباس عروس

سلام، خسته نباشید.
من اردیبهشت ماه برای رزرو لباس عروس 2 میلیون پول واریز کردم ولی خوب به دلیل کرونا همه مراسم ها و عروسی ها کنسل شد.
نه هنوز اندازگیری کرده بودن ایشون نه چیزی، بعد بهشون میگم بیعانه من رو پس بدید میگه نه پس داده نمیشه چون پارچه خریدم. من هم گفتم مگه میدونید من چند متر پارچه احتیاج داشتم. آخه شاید 100متر پارچه من لازم داشته باشم. ولی ایشون میگن نه پس داده نمیشه بیا پارچه اندازه پولت برات برش بزنم، ببر. من گفتم بهشون مگه من پارچه خریدم که بهم پارچه میخواید بدید میگه همینی که هست بعد عین همون لباس من رو گذاشتن برای دوخت و فروش. میگم حالا که داری میفروشی بیعانه من رو بدین. متاسفانه باز هم میگن نه. به نظر شما حق با چه کسی هست؟