مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت ساعت و مرخصی در مشاغل سخت و زیان اور از کارفرما

با سلام. ایا علاوه بر شکایت دریافت پرداختی چهار درصد از کارفرما که توسط کارگر پرداخت شده: می توان جهت شکایت بابت ساعت کار و مرخصی که طبق بند 52 و 61 و 65 قانون کار در مشاغل سخت و زیان اور (شش ساعت کار در روز و پنج هفته مرخصی در سال به جای 7 ساعت کار و 26 روز مرخصی هست ) از کارفرما اقدام کرد.

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای ساعت کار در مشاغل سخت شکایت از کارفرما برای مرخصی در مشاغل سخت مرخصی در مشاغل سخت ساعت کاری در مشاغل سخت مشاغل سخت و زیان آور شکایت از کارفرما کارگر کارفرما