مشاوره حقوقی رایگان - بنام زدن کلیه اموال موروثی و فروش آنها توسط یکی از ورثه بدون اجازه سایر وراث

سلام وقت بخیر خسته نباشید
حدود 15سال پیش پدربزرگ من فوت کرده که توی گواهی فوت علت مرگ سرطان مغز عنوان شده یکی از دایی های من از موقعیت عقلی پدر بزرگم سو استفاده میکنه و 2ماه قبل از مرگ یک وکالتنامه از پدر بزرگم میگیره و بعد به فاصله 2روز کلیه مال و اموال رو میزنه به نام خودش پدربزرگم هم بیسواد بوده اون دفترخونه ای هم که این کارهارو انجام داده چندوقت پیش سردفترش رو بعلت تخلفات تعلیق کردن . مادر من به علت معلولیت از لحاظ شنوایی و گفتاری توانایی دفاع از حق خودش رو نداشته و ما تازه بهمراه یکی از دایی هام که مالش رو خوردن شکایت کردیم. چندتا خونه ، مغازه و زمین بوده و تا اونجایی که ما متوجه شدیم خیلی از زمین ها رو بدون اجازه مادرم که یکی از وراث بوده فروختن و به جاش امضا زدن درحال حاضر خونه ها و مغازه هایی که موجوده در تصرف همون داییم هستش ، میخواستم بدونم آیا با طرح شکایت و ارائه اسناد و مدارک میتونم حق مادرم رو از اموال باقیمونده و اموالی که فروش رفته پس بگیرم یا نه؟؟؟
حالا اگر میشه آیا حق ما از املاک فروش رفته به ارزش روز باید به ما داده بشه یانه؟؟
آیا تمام این سالهایی که حق مارو خوردن غرامت داره و اجاره اون املاکی رو که استفاده کرده رو میدن به ما یا نه؟؟؟
پیشاپیش از پاسخگویی و راهنماییتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

علیه ایشان به عنوان خیانت در امانت شکایت کرده و حق مادر نیز قابل وصول است