مشاوره حقوقی رایگان - سند کارخانه موتور سیکلت

سلام یک دستگاه موتورسیکلت خریداری کردم بعد این موتور برگه سبز و کارت موتور ندارد.
تنهای مدرکی که وجود دارد سه عدد کاغذ میباشدکه به آن میگویند کاغذ کمپانی.
چند روزی هست که موتورسیکلت توقیف شده تمام مراحل اداریش انجام شده برای ترخیص اما بخاطر این که سند کمپانیه میگن نمیشه باید برگه سبز یا کارت موتور باشه الان تکلیف چیه
پلاک موتور مال تهرانه ولی خودم مشهدم باید چکار کنم که موتورو آزاد کنم و یا کارت موتورو به نام خودم بزنم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

باید یه وکالت از صاحب سند بگیرید و به راهنمایی مراجعه کنید و درخواست سند المثنی و کارت بنمایید.