مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک با قولنامه

با سلام مادربزرگم در زمان حیاط یک دانگ و نیم از ملکش به سه تا دخترش انتقال داده و سند زدن الان بعد از فوت ایشان دختر خالم میگه ما قولنامه داریم که ملک رو مادرشون قبل از فوت خریده میخواستم ببینم قولنامه ملاک هست یا سند رسمی و اینکه قولنامه مال 17 سال پیش هست و مادرشون قبل از مادر بزرگم فوت کرده

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

نیاز به بررسی است باید مبایعه نامه و سند شما بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قولنامه ملاک اما در نهایت قرارداد و انتقال در واقعیت مهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در صورت طرح دعوا نسبت قولنامه اظهار انکار و تردید کنید