مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تصمیم هیئت مدیره کانون وکلا

بنده در سال 98 با رتبه 13در کانون وکلای ... قبول شدم.
در شهرستان محل سکونت ما حدودا طبق روال سال‌های قبل 4 تا 5 نفر رو میگیرن برای کارآموزی
من بعد از رتبه دو که همشهریمه دومین متقاضی این شهرستان برای کارآموزی ام
الان تماس گرفتن از کانون که جواب تعیین شهراتون اومده و من افتادم یکی از بخشهای شهرستان که اصلا انتخاب نکردم و وکیل سرپرست اداره و میگن اگر میخوای شهرستان خودت باشی و نری این بخش حدود دو میلیون تومان بیار با یک نامه برای کانون تا انتقالات بدیم شهر خودت ...
شهرستان ما با 250000 هزار نفر1 نفر سهمیه دادن ولی بخش سی هزار نفری همین شهرستان رو 4 سهمیه دادن تا با پول انتقالی بدن بهمون ...
الان به جز خود کانون میتونم کجا شکایت کنم از این نحوه تقسیم؟ شهر ما بی پول قبول نشدیم ولی با پول میگن بیا انتقال میدهیم .... با پول جا هست بی پول نه در حالیکه حق ماست.

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام
مشکلتون رو با اسکودا مطرح بفرمایید انشالله حل شود