مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه و عدم تمکین

با سلام. من سال قبل بخاطر اذیت ها و کتکهای شوهرم منزلمون رو ترک کردم و از شهرستان به خونه پدرم اومدم. ولی متاسفانه جز یه صدا که تو اون منو تهدید به زدن کرده و گفته اگه از اخلاقام خوشت نمیاد برو گمشو از زندگی من بیرون. مدرک دیگه ای ازش ندارم. ایشون برای تقسیط مهریه اقدام کردن و بعدش هم عدم تمکین زدن و تو اظهار عدم تمکین نوشته که زنم میگه باید بیای شهر پدر و مادرم در حالی که اگه من بیام اونجا بیکار میشم. اینم عنوان کنم که ایشون از ابتدای عقدمون تا به امروز پول خرجی به من ندادن و گفتن قسط خونه رو پرداخت میکنن. من و مادرشوهرم و برادرشوهرم تو یه اپارتمان سه طبقه زندگی می‌کردیم. ایشون خونه رو تا زمانی که من اونجا بودم بخاطر ضمانت برای داماداشون به اسمشون نزدن و بعد اونم که من اومدم و به اسم پدرشون هست. برادرشوهرمم معتاده و چندین بار سمت خانوادش حمله کرده و هر روز با زنش دعوا داشت و صداشون باعث آزار من میشد. سوال من اینه که برای دادگاه مهریه و عدم تمکین از نظر مالی و جانی گفتن این مسائل آیا تاثیری روی قاضی برای تصمیم گیری داره؟ و اینکه باتوجه به تجربه ای که شما دارید برای عدم تمکین چه ادله ای نیاز هست؟ ایا من میتونم واسش کار پیدا کنم و بگم که بهونه ی ایشون برای شهر ما اومدن الکی بوده؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.پاسخ به سوالات شما مفصل است و وقت نوشتن توضیحات نیست.در صورت تمایل تماس بگیرید.